“Marketingul se invata intr-o zi, dar se stapaneste intr-o viata” Philip Kotler
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / companie / despre_neolevel /
Despre Neolevel


Cine suntem?
Suntem o echipa de profesionisti in marketing, cu experienta la client.
Ne-am format in companii care, la fel ca si clientii pe care ii vizam, nu aveau stabilita o activitate de marketing. Am construit in acele companiii, am creat sisteme, branduri, proceduri si am pus bazele unei activitati profesioniste de marketing.

Ne-am confruntat in munca noastra cu provocari legate de lipsa de resurse umane in perioade aglomerate, am avut de facut marketing cu bugete mici, am fost nevoiti sa alegem parteneri cu care sa lucram, sa organizam activitati. Am facut toate astea cu multa pasiune, multa munca si am avut succes.

Ne mandrim de fiecare data cand vedem cum treaba noastra se mentine pentru ani de zile, ca ceea ce noi am creat pentru companiile din care am facut parte a trecut proba timpului.

Am descoperit un talent, o pasiune si o capacitate de a pune bazele unor activitati din care companiile sa beneficieze atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Stim cu ce probleme se confrunta firmele, caci ne-am confruntat si noi cu ele.

Dorinta noastra este sa pornim sisteme de marketing, comunicare si branding profesioniste in companii care isi dau seama de nevoia de a face marketing. Vrem sa ii invatam pe cei implicati ce inseamna de fapt marketingul si sa reducem distanta dintre marketing si managementul companiilor.  
Vom depune toate eforturile sa ajutam clientii sa obtina rezultate in vanzari si sa aiba o comunicare coerenta, corecta, focalizata si puternica pe termen lung.
 

Ce facem?

Rezolvam probleme de marketing. Serviciile noastre sunt dedicate problemelor concrete de marketing sau vanzari ale companiilor cliente.

Pornim de la situatia reala din companie si din piata, facem analiza necesara si propunem solutii pe care le discutam cu managementul firmei cliente. Ajutam compania sa implementeze solutiile prezentate si alese de catre management si  urmarim procesul in desfasurare.

Acolo unde se poate, ne invatam clientii cum se organizeaza un eveniment, cum se lucreaza cu presa, cum se alege agentia de publicitate, cum se scrie un text publicitar, sau orice alte tehnici de care vor avea nevoie in viitor.

Si nu ne oprim aici. Aplicam companiilor un tratament cu vitamine de marketing. Adica realizam elemente punctuale din procesul de marketing, care, folosite in vanzari si in promovare, au sansa sa revitalizeze afacerile sau sa dea un avant mai mare vanzarilor. De la realizarea unor pliante de promovare sau organizarea unor participari la targuri si expozitii, pana la instruirea personalului de vanzari, aceste elemente au un scop precis – sa creasca vanzarile facand comunicarea cu clientii mai usoara, mai simpla, mai profesionista, mai directa.


Principiile noastre de afaceri