“Marketingul se invata intr-o zi, dar se stapaneste intr-o viata” Philip Kotler
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / servicii / consultanta_marketing / sisteme_integrate /
Sisteme Integrate de Management al Marketingului


Orice activitate complexa poate fi condusa mult mai usor cand exista un sistem integrat, bazat pe un program electronic ce include toate cerintele, restrictiile, procedurile si regulile de urmarire. Pe piata exista numeroase sisteme de CRM sau ERP, unele mai complexe decat altele.

Companiile au nevoie de un sistem care sa fie adaptat culturii lor organizationale, modului in care ei lucreaza si care este perfect modelat pentru a le rezolva eventualele probleme de management al oamenilor cu care se confrunta manageri la diferite niveluri. Cand totul este integrat si cand exista restrictii bine stabilite, sansa unor erori umane este foarte mica.

In managementul vanzarilor aceste sisteme pot ajuta managerii sa obtina volume mai mari de vanzari si relatii cu clientii mai bune.

In managementul marketingului, sistemele integrate pot ajuta managerii sa urmareasca procesele si sa respecte termenele limita.

In orice tip de management, de la general-operational pana la nivel de departamente, integrarea computerizata a sistemelor ajuta semnificativ. Printre beneficii sunt cele de raportare, managementul documentelor, managementul relatiei cu clientii, managementul de personal, alocarea si urmarirea sarcinilor, managementul proiectelor etc. Beneficiile sunt imense.

Neolevel produce astfel de sisteme integrate in parteneriat cu firme de IT specializate. Totusi, companiile ar putea beneficia de experienata noastra in momentul in care doresc sa realizeze un astfel de proiect de integrare.

Printre serviciile Neolevel specifice:
Sisteme integrate de management al marketingului. 
Consultanta in crearea de proceduri de marketing, vanzari, CRM
Modelarea proceselor in vederea integrarii activitatilor prin sisteme ERP si CRM
Suport in modelarea proceselor de marketing pentru manageri.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre beneficiile pentru compania dumneavoastra si despre sistemele pe care le oferim.