„Marketingul este cheia rezultatelor extraordinare pe care le poate obtine firma” Peter Fisk
Neolevel - Full Time Marketing
Neolevel - Full Time Marketing Home Companie Servicii Resurse BLOG CONTACT

home / servicii / training_de_marketing / the_livingroom /
The Livingroom


Training specializat pentru grupuri mici
Intr-o atmosfera placuta, de sufragerie, persoanele participante vor avea ocazia sa invete tehnici specifice de marketing.

Specificul trainingului The Livingroom este prezentarea elementelor teoretice si studiilor de caz sub forma unei discutii relaxate si informale.

Sala in care se desfasoara trainingul este aranjata in asa fel incat sa incurajeze discutiile si sa elimine orice sentiment de scoala. In Sufragerie se asimileaza informatia intr-un mod relaxat.

Trainingul se desfasoara sub forma unei lectii de marketing cu discutii pe tema prezentata si studii de caz. Participantii au posibilitatea sa asimileze in direct atat informatiile teoretice, cat si pe cele din piata, sa isi auto-evalueze nivelul de cunostinte. 

Ca bonus al acestui eveniment, The Livingroom ofera si o oportunitate de networking deosebita.  Participantii sunt selectati din companii diverse, avand un background similar, iar atmosfera relaxata permite discutii, schimburi de idei si de carti de vizita, si de ce nu, formarea de relatii personale.

Subiectele abordate: Nu exista o limita in tipul de subiecte abordate la trainingurile The livingroom, dar cateva discutii standard sunt:
     Cum se face o prezentare?
     Cum se scrie un text de marketing?
     Organizarea unei conferinte de presa
     Organizarea unei lansari
     Participarea la targuri si expozitii
     Campania de marketing direct
     Cum sa obtii aprobarea sefului?


Participanti:  Discutiile se fac in grup restrans de maxim 10 participanti, iar formarea grupului se face pe baza de preinregistrare, astfel incat sa se poata forma grupuri omogene de personae cu backgrounduri similare si un nivel de cunostinte apropiat. Pot participa asistenti marketing din companii diverse, asistenti director general, manageri de companii mici, persoane care doresc sa isi dezvolte unele abilitati specifice.

Durata: 2-4 ore. Prezentarea teoretica dureaza intre 20 si 40 minute, cu prelungiri pentru intrebari si raspunsuri. O pauza de cafea apoi discutii pe tema, networking, studii de caz sau chiar proba practica, in functie de curs.

The Livingroom este un program dedicat persoanelor ocupate care vor sa invete marketing mai in detaliu, dar nu isi pot permite sa petreaca o zi intreaga departe de birou.

Inregistrati-va interesul pentru un training The Livingroom trimitand un e-mail la: training@neolevel.ro cu datele dumneavoastra de contact si eventual domeniile in care simtiti nevoia sa va aprofundati cunostintele.. Un reprezentant al companiei va va contacta pentru a va oferi datele exacte despre training si a va cunoaste interesul mai in detaliu.

Abonati-va la Newsletterul nostru pentru a primi noutati despre trainingurile Neolevel, dar si despre alte servicii si noutati din domeniul Marketingului.
 
Click aici pentru afla programul de prezentari al trainerilor Neolevel.